Rødkålssalat
Ja, jeg er gået hen og blevet ret vild med rødkål. Og da jeg prøver ikke at smide noget ud, så står den på forskellige salater, når der er købt kål ind.
Denne lækre og friske rødkålssalat er lavet ud fra ingredienser, som jeg havde i skabet.
Salaten blev serveret til andestegen og var et frisk pift til den ellers tunge mad.
Ingredienser - helt økologiske
1/3 fintsnittet rødkål
1/2 håndfuld ristede mandler
1/2 håndfuld ristede pekannødder
1/2 håndfuld ristede hasselnødder
1 håndfuld tørrede tranebær
1 skrællet appelsin i tern
2 spsk riseddike
salt
peber
Bland alle ingredienserne og server. Så nemt er det!!
Tip!
Nødderne tilsættes til sidst og lige inden servering. Resten kan med fordel stå og trække 1 times tid i køleskabet.
Kommentarer
Send en kommentar