Pasta med grillet peberfrugt
For mig er smagen af grillet peberfrugt noget af det mest smagsfulde og lækre. God pasta er på top 3 over mine livretter, så hvorfor ikke kombinere de 2 ingredienser. Opskriften er nem og ret simpel. Sauce kan laves i forvejen, og så er det bare at koge pastaen. Denne opskrift er vegansk, men hvis du ikke er veganer, vil jeg foreslå, en rigtig parmesanost til.
Ingredienser - økologisk så vidt muligt
4 store fed hvidløg
1 stort løg
3 røde peberfruger
2 dl mandelmælk
1 spsk majsmel
1/2 tsk chili
olivenolie
salt
friskkværnet peber
1 håndfuld bredbladet persille
vegansk parmesanost
500 g spaghetti af rigtig god kvalitet
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Halver peberfrugterne og fjern kernerne. Gnid med lidt olivenolie og placer midt i ovnen ved 225 grader til peberfrugterne er grillede - ca. 15 minutter. Det gør ikke noget at skindet er sort. Tag peberfrugterne ud af ovnen, læg dem i en skål og dæk skålen til med folie. Lad dem stå tildækket i omkring 5 minutter. Skindet har nu løsnet sig, og er lige til at pille af. Derefter blendes peberfrugt, løg, hvidløg, majsmel, mandelmælk, olivenolie, chili og salt til en luftig sauce.
Hæld peberfrugtsaucen over i en gryde og varm godt igennem. Pastaen tilsættes og blandes med saucen. Varm godt igennem og server rygende varm med hakket persille, parmesanost og rigeligt med friskkværnet peber.
Kommentarer
Send en kommentar