Pasta med grillet peberfrugt

For mig er smagen af grillet peberfrugt noget af det mest smagsfulde og lækre. God pasta er på top 3 over mine livretter, så hvorfor ikke kombinere de 2 ingredienser. Opskriften er nem og ret simpel. Sauce kan laves i forvejen, og så er det bare at koge pastaen. Denne opskrift er vegansk, men hvis du ikke er veganer, vil jeg foreslå, en rigtig parmesanost til. 


Ingredienser - økologisk så vidt muligt
4 store fed hvidløg
1 stort løg
3 røde peberfruger
2 dl mandelmælk
1 spsk majsmel
1/2 tsk chili
olivenolie
salt
friskkværnet peber
1 håndfuld bredbladet persille
vegansk parmesanost

500 g spaghetti af rigtig god kvalitet

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Halver peberfrugterne og fjern kernerne. Gnid med lidt olivenolie og placer midt i ovnen ved 225 grader til peberfrugterne er grillede - ca. 15 minutter. Det gør ikke noget at skindet er sort. Tag peberfrugterne ud af ovnen, læg dem i en skål og dæk skålen til med folie. Lad dem stå tildækket i omkring 5 minutter. Skindet har nu løsnet sig, og er lige til at pille af. Derefter blendes peberfrugt, løg, hvidløg, majsmel, mandelmælk, olivenolie, chili og salt til en luftig sauce. 

Hæld peberfrugtsaucen over i en gryde og varm godt igennem. Pastaen tilsættes og blandes med saucen. Varm godt igennem og server rygende varm med hakket persille, parmesanost og rigeligt med friskkværnet peber.


Kommentarer

Populære indlæg