Hjemmelavet pasta

En ordentlig pastamaskine er virkelig et godt køb og man kan virkelig smage forskel. Vi har investeret i en Atlas pastamaskine, og har kun standard udstyret. Vi laver vores egne lasagneplader, spaghetti og tagliatelle. Tror måske heller ikke at vi skal have mere udstyr, da vi klarer os udemærket med de 3 former for pasta...

Min mand laver en fantastisk lasagne, og da vi så brugte hjemmelavede plader, røg den helt til tops.



Opskrift på frisk pasta til 4 personer.

Ingredienser:
4 æg - str. L
200 gram hvedemel
200 gram italiensk durummel type 00

Hæld melet ud på bordet og lave en fordybning i midten. Tilsæt æg og bland ingredienserne med en gaffel.. Ælt derefter dejen i ca. 10 minutter til den er glat og smidig... Kør pastaen igennem pastamaskinen i henhold til instruktionerne, som følger med maskinen. Jeg bruger niveau 1, 3, 5, 7 og 8. 1 til 2 gange per niveau. Til lasagne brug nu pladerne, hvis til pasta kør pastaen igennem maskine i den ønskede størrelse.

Lav din favorit sauce til og nyd det...

Husk frisk persille og groft peber... Det hører sig til en frisk pastaret.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret