Paris - rejsetips

Lige efter påske rejste John og jeg til Paris. Vi havde 4 hele dage til at opleve denne fantastiske by. Vores sightseeing tur bestod i 3 timers rundtur i Paris' centrum i en 2CV med guide.. Og hvilken tur. I denne gamle 2CV var vi pludselig en del af det "gamle" Paris og ikke kun turister.. Til stor overraskelse for os begge, tog de andre turister billeder af os... Meget, meget sjov oplevelse..

Shopping i Paris er en stor oplevelse og meget dyr... Men de har en helt suveræn stil. Som for eksempel denne vinduesudstilling i en butik i et shopping center ved Champs Élysées.
Så findes det ikke mere sejt!! - god, god stil.


Her kommer nogle af mine bedste tip til byen.

Hotel
Hotel de l'Ocean i Opera-kvarteret er et 3-stjernet hotel og kan stærkt anbefales. Af fordelene kan nævnes beliggenhed. Lige nord for centrum og lige syd for Montmartre og Sacre Coeur. Du kan gå til mange af de store seværdigheder og de gode shopping gader... Selvom gaden ligger lige ved Rue de Lafayette er gaden stille og rolig, og man bliver ikke vækket om natten.

http://www.paris-hotel-ocean.com

Shopping
Der er så mange butikker i Paris, og i de store gader og indkøbscentre er prisen og høj. Skal du gøre et kup, skal du i de mindre butikker.

Du skal besøge:
Galeries Lafayette, som er enormt flot.. Glem ikke at kigge op. Glaskuplen er meget, meget flot - http://www.galerieslafayette.com/

Printemps, som er i stil med Galeries Lafayette. Men der hvor pariserne foretrækker at shoppe - http://www.printemps.com/
Hvis du medbringer dit pas kan du få 10% rabat. Prøv Brasserie Printemps på 6. etage i damesektionen. De servere godt mad, til rimelige priser.

For begge gælder det, at du skal have pengepungen i orden, og hvis du skal købe mærkevarer som Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga, Bulgari, Mulberry etc, så skal du forbedre dig på at stå i kø sammen med alle kineserne, og blive lukket ind i hold...  Der er fyldt med luksus..... Gå ikke glip af skoafdelingen i Printemps..

Galleri Vivienne - søg dette fine butiskcenter med små hyggelige butikker. Ligger parallel me Rue Vivienne.

Jacamanda - 35, rue des Petits-Champs, 75001. Denne butik at helt fantastiske accessories. Priserne er rimelige.

Luka Limiti - 8 rue Sainte Croix de la Bretonnerie, 75004
http://www.lukalimiti.com - Butikken ser ikke ud af noget særlig men de har de fedeste ure og herresmykker.. Besøg hjemmesiden for inspiration..

Sightseeing
Louvre - stor oplevelse. Kun €10,00 -
Husk at se Napoleons gemakker... Det er storslående - og så selvfølgelig Mona Lisa..

2 CV tur - opdateres

Sejltur på Seinen - opdateres

Restauranter
Cafe Victoria, 64 rue Pierre Charron, 75008
Skøn restaurant på sidegade til Champs Élysées. Godt alternativ til de meget dyre og halvdårlige restauranter på Champs Élysées.

Folie's Cafe, 16 rue Geoffroy Marie (overfor Folies Bergére)
Virkelig hyggelig restaurant med rigtig god mad. Italiensk inspireret.

Gandhi Ji's, 12 rue La Fayette
Denne restaurant servere virkelig god indisk mad... Så hvis du er til indisk mad, så besøg Gandhi Ji's.

Tivoli, 5 rue La Fayette.
God italiensk restaurant med en virkelig beleven betjening.. God vin... OBS! Oef betyder æg.

Aus 3 eléphants - 36 rue Tiquetonne, 75002
Rigtig god thailandsk mad. Lille og hyggelig.. Godt besøgt, også af de lokale..Kommentarer

Populære indlæg