Sangria
Hermed en fremragende, men også lidt stærk opskrift på en sangria med citrus.. Server den en varm sommeraften med tapas i rigtig spansk stil..
Ingredienser
1 flaske god rødvin
1 dl Cointreau
1 dl cognac
Friskpresset saft af en stor appelsin
Friskpresset saft af en citron
Friskpresset saft af en lime
2 spsk rørsukker
Danskvand
1 appelsin skåret i skiver
1 citron skåret i skiver
1 lime skåret i skiver
Bland vin, Cointreau, cognac, den friskpressede frugtsaft samt rørsukker sammen og lad blandingen stå i køleskabet natten over.
Lige inden servering tilsæt danskvand, de friske frugtskiver samt isterninger.
Tilsæt eventuelt ekstra rørsukker og pynt med friske mynteblade. Du kan også tilsætte andre frugter for eksempel fersken, jordbær og vindruer.
1 dl Cointreau
1 dl cognac
Friskpresset saft af en stor appelsin
Friskpresset saft af en citron
Friskpresset saft af en lime
2 spsk rørsukker
Danskvand
1 appelsin skåret i skiver
1 citron skåret i skiver
1 lime skåret i skiver
Bland vin, Cointreau, cognac, den friskpressede frugtsaft samt rørsukker sammen og lad blandingen stå i køleskabet natten over.
Lige inden servering tilsæt danskvand, de friske frugtskiver samt isterninger.
Tilsæt eventuelt ekstra rørsukker og pynt med friske mynteblade. Du kan også tilsætte andre frugter for eksempel fersken, jordbær og vindruer.
Kommentarer
Send en kommentar