Ungarnsk gullashsuppe
Dette er en rigtig god og nem suppe, som jeg har lavet et hav af gange... Og så smager den helt fantastisk på en kold vinteraften...
4 pers.
Ingredienser - økologisk så vidt muligt
300 gr. oksekød i små tern
1 stort hakket løg
2 fed hvidløg
olie til stegning
2 tsk røget paprika
1/2 tsk spidskommen
1 tsk Sambal Oelek
100 gr skrællede kartofler i tern
1 dåse flådede tomater
6 dl bouillon
1 grøn peberfrugt i tern
1 gul peberfrugt i tern
2 gulerødder i tern
2 stængler blegselleri i skiver
1 lille chorizo pølse skåret i mindre stykker
Løg svitses i olie og kødet tilsættes. Tilsæt hvidløg, gulerødder, selleri, paprika og spidskommen, og svits kort. Chorizo, sambal oelek, kartofler, tomat og bouillon kommes i og suppen koges i 15 minutter.
Peberfrugterne tilsættes og lad suppen koge yderligere 30 minutter. Smag til med salt og peber.
Serveres med rigeligt friskhakket persille og et godt brød.
4 pers.
Ingredienser - økologisk så vidt muligt
300 gr. oksekød i små tern
1 stort hakket løg
2 fed hvidløg
olie til stegning
2 tsk røget paprika
1/2 tsk spidskommen
1 tsk Sambal Oelek
100 gr skrællede kartofler i tern
1 dåse flådede tomater
6 dl bouillon
1 grøn peberfrugt i tern
1 gul peberfrugt i tern
2 gulerødder i tern
2 stængler blegselleri i skiver
1 lille chorizo pølse skåret i mindre stykker
Løg svitses i olie og kødet tilsættes. Tilsæt hvidløg, gulerødder, selleri, paprika og spidskommen, og svits kort. Chorizo, sambal oelek, kartofler, tomat og bouillon kommes i og suppen koges i 15 minutter.
Peberfrugterne tilsættes og lad suppen koge yderligere 30 minutter. Smag til med salt og peber.
Serveres med rigeligt friskhakket persille og et godt brød.
Kommentarer
Send en kommentar