Ungarnsk gullashsuppe

Dette er en rigtig god og nem suppe, som jeg har lavet et hav af gange... Og så smager den helt fantastisk på en kold vinteraften...



4 pers.
Ingredienser - økologisk så vidt muligt
300 gr. oksekød i små tern
1 stort hakket løg
2 fed hvidløg
olie til stegning
2 tsk røget paprika
1/2 tsk spidskommen
1 tsk Sambal Oelek
100 gr skrællede kartofler i tern
1 dåse flådede tomater
6 dl bouillon
1 grøn peberfrugt i tern
1 gul peberfrugt i tern
2 gulerødder i tern
2 stængler blegselleri i skiver
1 lille chorizo pølse skåret i mindre stykker

Løg svitses i olie og kødet tilsættes. Tilsæt hvidløg, gulerødder, selleri, paprika og spidskommen, og svits kort. Chorizo, sambal oelek, kartofler, tomat og bouillon kommes i og suppen koges i 15 minutter.
Peberfrugterne tilsættes og lad suppen koge yderligere 30 minutter. Smag til med salt og peber.

Serveres med rigeligt friskhakket persille og et godt brød.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret