Brug en kylling - mindst 3 gange....
I forbindelse med mine tanker omkring Stop Spild Af Mad er jeg nu begyndt på at "genbruge" en kylling... Så River Cottage på DR2 i efteråret, og fik et par gode tips, som jeg nu følger.
Du skal bruge:
1 økologisk kylling - det betaler sig...
1 løg
3 gulerødder
2 stilke bladselleri
2 stilke frisk timian, rosmarin eller hvad du kan lide
4 peberkorn
salt
1. Skær kyllinge brysterne af og brug til en separat ret.. F. eks fajita, en thairet eller kylling i cola
2. Kog resten af kyllingen med grøntsager og krydderier i ca. 1 time - bruge ca. 3 liter vand
3. Pil kyllingen for kød og brug dette til kyllingesalat eller hjemmelavet hønsesalat
4. Si boullion og helt det på fryseposer - ca. 3 stk
Jeg lover, at du får en meget bedre madoplevelse og med god samvittighed...
Og så får du meget bedre supper at dine egen bouillion... Det lover jeg også..
Du skal bruge:
1 økologisk kylling - det betaler sig...
1 løg
3 gulerødder
2 stilke bladselleri
2 stilke frisk timian, rosmarin eller hvad du kan lide
4 peberkorn
salt
1. Skær kyllinge brysterne af og brug til en separat ret.. F. eks fajita, en thairet eller kylling i cola
2. Kog resten af kyllingen med grøntsager og krydderier i ca. 1 time - bruge ca. 3 liter vand
3. Pil kyllingen for kød og brug dette til kyllingesalat eller hjemmelavet hønsesalat
4. Si boullion og helt det på fryseposer - ca. 3 stk
Jeg lover, at du får en meget bedre madoplevelse og med god samvittighed...
Og så får du meget bedre supper at dine egen bouillion... Det lover jeg også..
Super god opskrift!
SvarSlet