Mexikanske grønne ris
Idag har jeg for første gang lavet mexikanske grønne ris.. De er rigtig, rigtig lækre... Serverede risen til hjemmelavede tacos, men kan gå til mange mexikanske retter med fisk og kylling...
Bare farven vil klæde enhver ret..
4 pers.
Ingredienser
300 g basmatiris
1 fed hvidløg
1 lille løg
2 store håndfulde frisk koriander
1 stor portion friske spinatblade
6 spsk olivenolie
6 dl hønsebouillion
salt
peber
Skyld risene under koldt vand til vandet et klart.
Blend spinat, koriander, hvidløg, løg, salt, peber og 3 spsk olivenolie. Tilsæt evt. en smule vand.
Blandingen skal være en jævn puré. Opvarm den resterende olie i en gryde, tilsæt puréen lad det simre i 5 minutter. TIlsæt risene og rør i et par minutter... Nu skal boullionen i og risene skal koge i ca. 15 minutter til væsken er absorberet..
Hvis du har tiden, så lad risene stå i ovnen i et ildfast fad ved 225 grader i 20 minutter.. Det gør risene lidt mere tørre... Smager glimrende...
Bare farven vil klæde enhver ret..
4 pers.
Ingredienser
300 g basmatiris
1 fed hvidløg
1 lille løg
2 store håndfulde frisk koriander
1 stor portion friske spinatblade
6 spsk olivenolie
6 dl hønsebouillion
salt
peber
Skyld risene under koldt vand til vandet et klart.
Blend spinat, koriander, hvidløg, løg, salt, peber og 3 spsk olivenolie. Tilsæt evt. en smule vand.
Blandingen skal være en jævn puré. Opvarm den resterende olie i en gryde, tilsæt puréen lad det simre i 5 minutter. TIlsæt risene og rør i et par minutter... Nu skal boullionen i og risene skal koge i ca. 15 minutter til væsken er absorberet..
Hvis du har tiden, så lad risene stå i ovnen i et ildfast fad ved 225 grader i 20 minutter.. Det gør risene lidt mere tørre... Smager glimrende...
Kommentarer
Send en kommentar