Tiramisu
Efter mange måneders overvejelser har min mand nu delt sin "hemmelige" opskrift på tiramisu.. Denne tiramisu er nok en af de bedste, jeg har smagt...
Ingredienser
2 bøtter mascarpone
6 æggeblommer (pasteuriseret)
150 g. (=2½ dl) flor melis
1 tsk. vanillie sukker
1/4 l. piskefløde
3 æggehvider (pasteuriseret) l
Ladyfingers
Stærk kaffe
Mørk rom
Kakao
Fremgangsmåde:
Ingredienser
2 bøtter mascarpone
6 æggeblommer (pasteuriseret)
150 g. (=2½ dl) flor melis
1 tsk. vanillie sukker
1/4 l. piskefløde
3 æggehvider (pasteuriseret) l
Ladyfingers
Stærk kaffe
Mørk rom
Kakao
Fremgangsmåde:
3 skåle:
1: Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps. Piskes sammen med mascarponen samt vanilliesukker.
2: Piskefløden piskes.
3: Det samme med æggehviderne, til de er stive.
Flødeskum og æggehviderne vendes i mascarponen.
2: Piskefløden piskes.
3: Det samme med æggehviderne, til de er stive.
Flødeskum og æggehviderne vendes i mascarponen.
Ladyfingers dyppes i kaffen og lægges i bunden af et firkantet fad.
Romen dryppes eller forsigtig hældes ud over kiksene.
Ladyfingers og mascarpone lægges i lag - afsluttet med mascarponen.
Tiramisu'en skal stå mindst 6 timer i køleskab før servering. Laves gerne dagen i forvejen
Romen dryppes eller forsigtig hældes ud over kiksene.
Ladyfingers og mascarpone lægges i lag - afsluttet med mascarponen.
Tiramisu'en skal stå mindst 6 timer i køleskab før servering. Laves gerne dagen i forvejen
Kommentarer
Send en kommentar