Semi-dried / "soltørrede" tomater
Semi-dried tomater er perfekte til en salat eller bare som en sund snack. Da vi sjældent har det helt vildt varmt i Danmark, tørrer jeg tomaterne i ovnen. Det er ret let.
Min favorit er som ingrediens i en kyllingesalat med gedefeta og hjemmelavet pesto..
Perfekt, hvis du ligger inde med nogle tomater, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til. Smid endelig ikke ud - husk Stop Spild af Mad!
Ingredienser:
2 bakker cherry tomater
2 spsk Herb de Provence
salt
peber
2 spsk hvid balsamico eller riseddike
2 spsk olivenolie
2 fed pressede hvidløg
Del tomaterne i halve og fjern kernerne (det løse kød). Bland tomaterne med de resterende ingredienser og vend forsigtigt. Fordel tomaterne på en bradepande dækket med bagepapir.
Tørres i ovnen i 3-4 timer ved 70 grader....
Smager formidabelt!!
Min favorit er som ingrediens i en kyllingesalat med gedefeta og hjemmelavet pesto..
Perfekt, hvis du ligger inde med nogle tomater, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til. Smid endelig ikke ud - husk Stop Spild af Mad!
Ingredienser:
2 bakker cherry tomater
2 spsk Herb de Provence
salt
peber
2 spsk hvid balsamico eller riseddike
2 spsk olivenolie
2 fed pressede hvidløg
Del tomaterne i halve og fjern kernerne (det løse kød). Bland tomaterne med de resterende ingredienser og vend forsigtigt. Fordel tomaterne på en bradepande dækket med bagepapir.
Tørres i ovnen i 3-4 timer ved 70 grader....
Smager formidabelt!!
Kommentarer
Send en kommentar