Jordskokkesuppe

Min mand laver den "ondeste" jordskokkesuppe, og jeg har nu fået opskriften lokket ud af ham...

Jordskokker er undervurderet.. Giv dem en chance...


4. pers
Ingredienser
450 g jordskokker
300 g hakket løg
300 g skrællede kartofler
3 spsk olivenolie
1,2 l hønseboullion
1 1/2 tsk revet muskatnød
4 dl piskefløde
4 spsk friskpresset citronsaft
salt
peber
ristet chorizopølse

Skræl jordskokker, kartofler og pil løget. Skær i grove stykker. Rist grøntsagerne i olivenolie og tilsæt hønsebuillion. Lad det simre i 20 minutter og tilsæt fløde og muskatnød. Det skal så småsimre i yderligere 5 minutter.. Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Server suppen rygende varm og drys med det ristede chorizopølse..

Kommentarer

  1. Mn, den vil vi prøve - ps det hedder "skræl", ikke skrald ;-)

    SvarSlet
  2. Tak for det... Stavefejlen er nu rettet... God fornøjelse med suppen..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret