Knækbrød - bag selv...
Jeg kan stærkt anbefale at bage knækbrød selv.. Det er mega nemt og du behøves ikke have klistrede fingre af dejen..
For at gøre det nemmere at få børnene til at spise brødene, lav stykkerne mindre og kald dem kiks..
Ingredienser:
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl birkes
1 dl sesamfrø
2 1/2 dl hvedemel
1 dl olie
2 dl vand
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 håndfuld revet ost (parmesan, gouda eller gruyere)
Bland alle frø, kerner, gryn, mel og bagepulver i en røremaskine og rør langsomt rundt. TIlsæt salt, olie og vand og rør til en jævn dej..
Fordel dejen på en bageplade eller 2 mellem 2 stykker bagepapir... Rul dejen så tynd som du vil have knækbrødene og fjern det øverste stykke bagepapir...
Skær passsende stykker med en pizzaskærer og drys med ost.. eller måske flere kerner..
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter til knækbrødene er brune..
For at gøre det nemmere at få børnene til at spise brødene, lav stykkerne mindre og kald dem kiks..
Ingredienser:
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl birkes
1 dl sesamfrø
2 1/2 dl hvedemel
1 dl olie
2 dl vand
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 håndfuld revet ost (parmesan, gouda eller gruyere)
Bland alle frø, kerner, gryn, mel og bagepulver i en røremaskine og rør langsomt rundt. TIlsæt salt, olie og vand og rør til en jævn dej..
Fordel dejen på en bageplade eller 2 mellem 2 stykker bagepapir... Rul dejen så tynd som du vil have knækbrødene og fjern det øverste stykke bagepapir...
Skær passsende stykker med en pizzaskærer og drys med ost.. eller måske flere kerner..
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter til knækbrødene er brune..
Kommentarer
Send en kommentar