Ceviche - en anderledes forret med råmarineret fisk
På en af mine rejser til New York var min mand og jeg på en cubansk restaurant i Thompson Street lige syd for Washington Square (se under New York indlæg for adresse og link til deres hjemmeside).. Vi havde aldrig før smag ceviche og blev overvældet over denne "eksplosion" af smagsnuancer... Så fantastisk...
BILLEDE KOMMER SNART!!!!
Ingredienser - 4 pers.
200 g friske fiskefiletter uden skind og ben
200 g frisk laks uden skind og ben
1/2 gul udkernet peberfrugt
2 fintsnittede forårsløg
saft af 3 lime
1 tsk salt
2 udkernede friske røde chili
frisk finthakket mynte
frisk finthakket koriander (kan undlades, men det er synd)
jomfru olivenolie
friskværnet rosa peber
Pynt evt med frisk sennepskarse
Skær fisken i 1 x 1 cm stykker. Bland den gule peber, forårsløg, limesaft, chili, salt og hæld over fisken. Vend forsigtig og stil til marinering i køleskabet i ca. 1 time. Syren i limesaften tilbereder så fisken. Tilsæt mynte, koriander, olivenolie og rosa peber og server med et rigtig godt glas hvidvin...
BILLEDE KOMMER SNART!!!!
Ingredienser - 4 pers.
200 g friske fiskefiletter uden skind og ben
200 g frisk laks uden skind og ben
1/2 gul udkernet peberfrugt
2 fintsnittede forårsløg
saft af 3 lime
1 tsk salt
2 udkernede friske røde chili
frisk finthakket mynte
frisk finthakket koriander (kan undlades, men det er synd)
jomfru olivenolie
friskværnet rosa peber
Pynt evt med frisk sennepskarse
Skær fisken i 1 x 1 cm stykker. Bland den gule peber, forårsløg, limesaft, chili, salt og hæld over fisken. Vend forsigtig og stil til marinering i køleskabet i ca. 1 time. Syren i limesaften tilbereder så fisken. Tilsæt mynte, koriander, olivenolie og rosa peber og server med et rigtig godt glas hvidvin...
Kommentarer
Send en kommentar